コンセプト

懐石料理の名店「紀仙」の離れ(HANARE)が水上に誕生。
最新のジャパニーズモダンなクルーズ船をチャーターして、気鋭のシェフが手掛けるWASHOKUの極みをお楽しみください。
これは従来のレストラン船や屋形船の延長ではありません。
TOKYO WATER TAXIが自信をもってお勧めする、エクスクルーシブでリッチな特別クルーズです。
カウンターをはさんでの、英語に堪能なシェフとのホスピタリティに富んだコミュニケーションに加え、エンターテインメントにまで昇華したその見事な手さばきは、各国のお客様より高い評価をいただいております。

フード&ドリンク

WASHOKUの神髄は懐石料理にあり。
KISEN HANAREはシェフが厳選した季節の素材を用いたOmakaseメニューのみ(寿司を含む)。
一皿一皿にマッチする日本酒を提供するペアリングスタイルで、シェフの世界観を心行くまでご堪能ください。

料理人:江口直樹 Instagram

「懐石料理 紀仙」若主人
京料理の名店「祇園丸山」での修行を経て、スロバキア共和国日本国大使館公邸料理人や、モルディブの5ツ星リゾートホテル「soneva fushi」料理長、天ぷら屋「銀座天春」店主を歴任。2020年東京オリンピックパラリンピック選手村料理人、プライベートジェット機内食を担当するほか、海外和食料理店のプロデュースや各国のイベントシェフも多数手がける。

酒類監修:株式会社いまでや Instagram

「酒の魅力を今に伝え、未来に繋ぐ」を経営理念として、千葉・都内を中心に6店舗並びにONLINE STOREでの小売、全国の飲食店約6000軒並びに海外輸出約20ヶ国への卸売事業を行っている企業。
日本酒蔵約200社、日本ワイナリー約80件、焼酎蔵約60社をはじめ、世界各国のワインなどを取り扱い、その魅力を発信する酒販事業を展開している。(2023年度現在)

Boat

操縦席と客室を隔離したリムジン仕様、唯一無二の完全オリジナルリバークルーズボート。
2021年度グッドデザイン賞受賞。

DMCによるレビュー

特別な夜は、伝統と格式の日本橋桟橋からスタート。シェフのエスコートでオープンエアーデッキシートに着席しアペリティフで乾杯。ゆるやかに流れる街の景色を眺めながら、航路とディナーコースのご案内を聞くだけで心が躍ります。シェフ自らが豊洲市場で目利きした新鮮食材とお料理、そして酒のセレクションは見事で、しかも酒蔵と地域性やお酒の特徴なども分かりやすく丁寧に英語でご説明いただけるので、海外からお越しのお客様にとっての安心感も大きなポイントです。
浜離宮に到着するといよいよキャビンに移動しディナータイム。モルディブの5ツ星リゾートホテル「soneva fushi」料理長、天ぷら屋「銀座天春」店主を歴任された江口シェフの研ぎ澄まされた技術と高い美意識はもちろん、何よりも目の前のシェフとの対話そのものがエキサイティング!手許に目を移せばライブ感溢れる調理の数々が繰り広げられ目も心も弾みます。 食後は宝石を散りばめたようなお台場の夜景を眺めならデザートをいただき、日本橋へ。
KISEN HANAREでしか 体験できない、エクスクルーシブかつ魔法のような3時間は、お客様にとって東京での忘れられない思い出のひとつになるでしょう。

株式会社Musubi
代表取締役 増田 恵美

コースとタイムテーブル

東京の暮らしと風景と食の歴史を、絵巻物のように体験できるコースです。 
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※横スクロールで全項目をご確認いただけます

17:20
江戸時代からのTOKYOの中心地。対岸にかつて市場があり、今でも海苔や鰹節を扱う老舗が軒を連ねています。
※送迎車の待機スペースはご用意しておりません。
17:30
日本橋出航
後方デッキでアペリティフをお楽しみください。
クルーズ(往路)
隅田川に出ると東京スカイツリーがご覧いただけます。
築地は豊洲に移転する前の市場跡地。変化し続ける東京の象徴です。
18:15
浜離宮内の水域に停泊/お食事
浜離宮庭園は徳川将軍の狩場で、その後将軍家の別邸としてVIPをもてなしていたスペシャルゾーン。
水門の内側は屋形船などで混雑することもなく、水面は常に穏やかです。
日本庭園越越しに見える東京タワーや高層ビルを眺めながら、食事をお楽しみください。
19:45
クルーズ(復路)
ライトアップされたラインブリッジや東京タワー、きらびやかに光る屋形船をお楽しみください。
豊洲市場は2018年に開場。当日の素材は料理人自らが吟味し仕入れたものを用いています。
20:30
日本橋到着
合計
3:00 h

料金(運航、食事、ドリンク込 消費税込)

総額
お一人様あたり
2名様
700,000円
350,000円
3名様
740,000円
246,667円
4名様
780,000円
195,000円
5名様
820,000円
164,000円
6名様
880,000円
146,667円

※上記は弊社からDMC様、代理店様、ホテル様への卸値です。
※座席間隔が広くないため、5名様までを推奨しております。
※年齢の制約はありません。シートハイ67.5cmのカウンターチェアに座れるかを目安にご判断ください。チェアにひじ掛けはありません。

リードタイム

ご利用希望日の3か月前から5日前まで受付可

運休日

月曜(祝日の場合は翌火曜)
年末年始
ハイシーズン(例年3/20〜4/20頃)

決済方法

月末〆翌月25日振込み

キャンセルポリシー

7日前~3日前
120,000円
2〜1日前
350,000円
当日
100%
No Show
100%

運航可否判断

前々日17:00にご連絡(小雨決行)
※荒天欠航の場合はキャンセル料は発生いたしません。

飲食にまつわる対応

・苦手な食材やアレルギー
お一人様から対応可能。ご予約時にその旨お申し付けください。

・ベジタリアン/ビーガン
お一人様から対応可能。ご予約時にその旨お申し付けください。

・ハラール
対応不可

・日本酒が苦手な方への対応
ノンアルコールドリンクで対応。ご予約時にその旨お申し付けください。

FAQ

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Concept

An annex of the renowned multi-course Japanese restaurant Kisen, created on the water.
Charter the latest modern Japanese cruise ship and enjoy the pinnacle of Japanese cuisine crafted by an up-and-coming chef.
This is no mere extension of conventional restaurant ships or houseboats.
This is an exclusive and luxurious special cruise recommended with confidence by Tokyo Water Taxi.
Hospitable conversations across the counter with our English-speaking chef and sublime cooking skills that have ascended to the level of entertainment have received high praise from international guests.

Food & Drink

Multi-course kaiseki dining is the essence of Japanese cuisine.
Kisen Hanare offers only the chef’s menu (including sushi) made from seasonal ingredients carefully selected by the chef.
Savor the world of the chef with pairings of sake matched to each and every dish.

Chef: Naoki Eguchi Instagram

The Young Master of Kaiseki Ryori Kisen
After training at the renowned Kyoto cuisine restaurant Gion Maruyama, Eguchi worked as a chef at the Embassy of Japan in the Slovak Republic, the head chef at the five-star resort Soneva Fushi in the Maldives, and the owner of the tempura restaurant Ginza Tenharu. In 2020, he served as the chef for the Tokyo Olympic/Paralympic Athletes Village, handled in-flight meals for private jets, produced Japanese cuisine restaurants overseas, and worked as an event chef at numerous events.

Alcohol supervision: Imadeya Co., Ltd. Instagram

A company that runs 6 stores in Chiba and Tokyo as well as an online store, wholesales to nearly 6,000 restaurants in Japan, and exports to 20 countries, under the corporate philosophy of “Conveying the magic of sake to the present and connecting it to the future.”
They have expanded liquor sales to promote this allure with nearly 200 Japanese sake breweries, around 80 Japanese wineries, about 60 shochu breweries, and a variety of international wines. (As of FY 2023)

Boat

A unique and completely original riverboat cruise with a limousine design that partitions off the cockpit from the passenger cabin.
Winner of the 2021 Good Design Award.

Review by DMC

A special night starts at the traditional and prestigious Nihonbashi Pier. Guests are escorted by the chef to open-air deck seating and toast with an aperitif. Just hearing about the cruise route and dinner course while viewing the cityscape as it flows past tranquilly makes the heart sing. The chef’s personal selection of fresh ingredients and dishes from the Toyosu Market, along with the selection of sake, are outstanding, and the fact that the sake brewery, characteristics of the region, and features of the sake are all explained in clear and polite English also serves as a significant reassurance for international guests.
Upon arrival at Hamarikyu, it is time to move to the cabin for dinner. The refined techniques and high aesthetic sense of Chef Eguchi, who previously served as the executive chef at the five-star resort hotel Soneva Fushi in the Maldives and as the owner of the tempura restaurant Ginza Tenharu, will impress, but the most exciting part is the conversation with the chef right before your eyes! Then, turn your gaze to the chef’s hands to watch live cooking that will delight both the eyes and mind. After dining, take in the glittering night scenery of Odaiba along with dessert, then head back to Nihonbashi.
These exclusive and magical three hours that can only be experienced aboard Kisen Hanare are bound to be an indelible memory of Tokyo for our guests.

Musubi Co., Ltd.
President Emi Masuda

Course and Timetable

A course where the life, scenery, and culinary history of Tokyo unfurls before you like a picture scroll. 
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*Scroll horizontally to see all items.

17:20
The heart of Tokyo since the Edo period. The opposite bank once had a market, and even today, historic shops selling seaweed or bonito flakes line the streets.
*There is no waiting space available for shuttle vehicles.
17:30
Depart from Nihonbashi
Enjoy an aperitif on the rear deck.
Cruise (outbound)
Upon reaching the Sumida River, you can see the Tokyo Skytree.
Tsukiji is the former site of the market before it moved to Toyosu. It is a symbol of the ever-changing Tokyo.
18:15
Mooring/dining in the waters inside Hamarikyu
Hamarikyu Gardens was a hunting ground for the Tokugawa Shogunate and later a special zone for entertaining VIPs as a Shogun family villa.
The area inside the water gate is not crowded with houseboats or other boats, meaning the surface of the water is always calm.
Take in views of Tokyo Tower and high-rise buildings beyond the Japanese garden as you enjoy your meal.
19:45
Cruise (return)
Enjoy the illuminated Rainbow Bridge and Tokyo Tower as well as glittering houseboats.
Toyosu Market opened in 2018. Ingredients are carefully selected and purchased by the chef on the day they will be used.
20:30
Arrival at Nihonbashi
Total
3:00 h

Price (includes transportation, meal, drinks, and consumption tax)

Total Amount
Per person
2 guests
¥700,000
¥350,000
3 guests
¥740,000
¥246,667
4 guests
¥780,000
¥195,000
5 guests
¥820,000
¥164,000
6 guests
¥880,000
¥146,667

*The prices above are wholesale rates for DMCs, agents, and hotels.
*Due to limited seating space, we recommend a maximum of 5 guests.
*There are no age restrictions. Please decide whether you and your party are able to sit in a counter chair 67.5 cm high. The chairs do not have armrests.

Lead Time

Reservations accepted from 5 days to 3 months before the desired date of use

Closed

Mondays (the following Tuesday if Monday is a holiday)
Year-end and New Year holidays
Peak season (typically around 3/20 to 4/20)

Payment Methods

Bank transfer due on the 25th of the following month

Cancellation Policy

7 to 3 days before
¥120,000
2 days before
¥350,000
1 day before/same day
100%
No Show
100%

Decision to sail

Confirmation by 5:00 PM two days prior (proceeds in light rain)
*No cancellation fee for cancellations due to severe weather.

Response to Dietary Restrictions

・Ingredients you dislike or are allergic to
May be ordered for 1 or more guest(s). Please inform the staff when making a reservation.

・Vegetarian/vegan
May be ordered for 1 or more guest(s). Please inform the staff when making a reservation.

・Halal
Not available

・For those who dislike sake
Non-alcoholic drinks are available. Please inform the staff when making a reservation.

FAQ

PDF

予約/お問合わせ

リクエスト予約制
東京ウォータータクシー(株)予約窓口
03-6673-2528
reserve@water-taxi.tokyo
対応時間11:00〜19:00
定休 月曜(祝日の場合は翌火曜)

Reservations/Inquiries

Reservation by request
Tokyo Water Taxi Co., Ltd. Reservation Desk
03-6673-2528
reserve@water-taxi.tokyo
Available 11:00 AM to 7:00 PM
Closed on Mondays (or the following Tuesday when Monday is a holiday)