コンセプト

懐石料理の名店「紀仙」の離れ(HANARE)が水上に誕生。
最新のジャパニーズモダンなクルーズ船をチャーターして、気鋭のシェフが手掛けるWASHOKUの極みをお楽しみください。
これは従来のレストラン船や屋形船の延長ではありません。
TOKYO WATER TAXIが自信をもってお勧めする、エクスクルーシブでリッチな特別クルーズです。
カウンターをはさんでの、英語に堪能なシェフとのホスピタリティに富んだコミュニケーションに加え、エンターテインメントにまで昇華したその見事な手さばきは、各国のお客様より高い評価をいただいております。

フード&ドリンク

WASHOKUの神髄は懐石料理にあり。
KISEN HANAREはシェフが厳選した季節の素材を用いたOmakaseメニューのみ(寿司を含む)。
一皿一皿にマッチする日本酒を提供するペアリングスタイルで、シェフの世界観を心行くまでご堪能ください。

料理人:江口直樹 Instagram

「懐石料理 紀仙」若主人
京料理の名店「祇園丸山」での修行を経て、スロバキア共和国日本国大使館公邸料理人や、モルディブの5ツ星リゾートホテル「soneva fushi」料理長、天ぷら屋「銀座天春」店主を歴任。2020年東京オリンピックパラリンピック選手村料理人、プライベートジェット機内食を担当するほか、海外和食料理店のプロデュースや各国のイベントシェフも多数手がける。

酒類監修:株式会社いまでや Instagram

「酒の魅力を今に伝え、未来に繋ぐ」を経営理念として、千葉・都内を中心に6店舗並びにONLINE STOREでの小売、全国の飲食店約6000軒並びに海外輸出約20ヶ国への卸売事業を行っている企業。
日本酒蔵約200社、日本ワイナリー約80件、焼酎蔵約60社をはじめ、世界各国のワインなどを取り扱い、その魅力を発信する酒販事業を展開している。(2023年度現在)

Concept

An annex of the renowned multi-course Japanese restaurant Kisen, created on the water.
Charter the latest modern Japanese cruise ship and enjoy the pinnacle of Japanese cuisine crafted by an up-and-coming chef.
This is no mere extension of conventional restaurant ships or houseboats.
This is an exclusive and luxurious special cruise recommended with confidence by Tokyo Water Taxi.
Hospitable conversations across the counter with our English-speaking chef and sublime cooking skills that have ascended to the level of entertainment have received high praise from international guests.

Food & Drink

Multi-course kaiseki dining is the essence of Japanese cuisine.
Kisen Hanare offers only the chef’s menu (including sushi) made from seasonal ingredients carefully selected by the chef.
Savor the world of the chef with pairings of sake matched to each and every dish.

Chef: Naoki Eguchi Instagram

The Young Master of Kaiseki Ryori Kisen
After training at the renowned Kyoto cuisine restaurant Gion Maruyama, Eguchi worked as a chef at the Embassy of Japan in the Slovak Republic, the head chef at the five-star resort Soneva Fushi in the Maldives, and the owner of the tempura restaurant Ginza Tenharu. In 2020, he served as the chef for the Tokyo Olympic/Paralympic Athletes Village, handled in-flight meals for private jets, produced Japanese cuisine restaurants overseas, and worked as an event chef at numerous events.

Alcohol supervision: Imadeya Co., Ltd. Instagram

A company that runs 6 stores in Chiba and Tokyo as well as an online store, wholesales to nearly 6,000 restaurants in Japan, and exports to 20 countries, under the corporate philosophy of “Conveying the magic of sake to the present and connecting it to the future.”
They have expanded liquor sales to promote this allure with nearly 200 Japanese sake breweries, around 80 Japanese wineries, about 60 shochu breweries, and a variety of international wines. (As of FY 2023)

予約/お問合わせ

リクエスト予約制
東京ウォータータクシー(株)予約窓口
03-6673-2528
reserve@water-taxi.tokyo
対応時間11:00〜19:00
定休 月曜(祝日の場合は翌火曜)

Reservations/Inquiries

Reservation by request
Tokyo Water Taxi Co., Ltd. Reservation Desk
03-6673-2528
reserve@water-taxi.tokyo
Available 11:00 AM to 7:00 PM
Closed on Mondays (or the following Tuesday when Monday is a holiday)